Мениджърът на Суонси Сити Михаел Лаудруп отказа да даде кой знае какво значение на поражението с 1:4 от Манчестър Юнайтед на старта във Висшата лига.

Вчера редица специалисти очакваха уелсците да затруднят шампионите, но с по два гола Робин ван Перси и Дани Уелбек предрешиха изхода на двубоя.

„Големите играчи играят в големите отбори. Затова понякога не се получава такава разлика“, сподели датчанинът. „Те просто се нуждаеха от не много на брой шансове и вкараха. Двата гола на Ван Перси бяха от световна класа.“

„Същото ни се случи и през миналия сезон при домакинството на Тотнъм. Бяхме в мача, доминирахме и две неочаквани изяви на Гарет Бейл направиха резултата 2:0 за тях. Опитваш да се върнеш в мача, но е трудно. Те имат толкова много класни футболисти.“

„След чудесната подготовка, където не допуснахме гол, тук ни вкараха 4 в един мач, без значение, че сме играли срещу Манчестър Юнайтед. Никой не иска това. Юнайтед и ние обаче играем за съвсем различни неща. Не срещу такива отбори можеш да видиш къде се намираш“, допълни Лаудруп.