Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че няма да се промени и ще продължи да бъде достатъчно експресивен край страничната линия, въпреки острата забележка, която му отправи Жозе Моуриньо в първия мач между двата отбора за първенство на „Стамфорд Бридж“, който „сините“ спечелиха с убедителното 4:0.

„Всички са наясно от моя начин на ръководене на мачовете. Поведението ми в Челси е същото, каквото и в останалите отбори, които съм водил. Аз живея мачовете с огромна страст. Понякога искам да споделя своя ентусиазъм с моите футболисти, моя щаб и с феновете. Това е нормално“, коментира Конте.

„Не съм разговарял с Моуриньо след последния ни мач, но това не е важно, защото няма какво да уточнявам с него. За мен най-важното е да спечелим срещата в понеделник и след това мислим за празненствата“, добави италианецът.

„За мен психологическите войни са много странни. Те не носят победа. Най-важното е какво ще се случи на терена. Преди всеки мач искам да говоря за футбол. За мен е важно как отборът ще се подготви за двубоя. Ние трябва да сме добре организирани. За всеки един треньор това трябва да бъде най-важното. За мен е важно моите футболисти и аз да бъдем фокусирани върху мача“, продължи мениджърът на Челси.

Конте залага на всичко най-добро срещу Манчестър Юнайтед

„Мисля, че Манчестър Юнайтед заедно със Сити имат най-добрите състави във Висшата лига. Те притежават много добри футболисти, които имат истински талант и огромен опит. Със сигурност ни очаква много труден мач“, каза още Антонио Конте.

Статистиката на Конте е впечатляваща