Бившият селекционер на Англия Глен Ходъл е у дома, където се възстановява след прекарания инфаркт миналия месец, съобщи в изявление негов говорител. 61-годишният британец получи сърдечен удар, след като припадна в студиото на телевизионния канал BT Sport, където бе повикан като анализатор. ,,След като получи инфаркта на 27 октомври, Глен получи специална медицинска помощ в болница ,,Свети Бартоломей“ в Лондон“, се казва в съобщението.

,,За да спасят Глен, се наложи да го оперират. Той реагира добре на лечението и е в своя дом, където се възстановява след хирургическата интервенция. Семейството му иска да благодари на медицинския персонал и всички хора, които оказаха по един или друг начин своята подкрепа към него“, се добавя още в изявлението.

Освен че бе наставник на Англия през 90-те години, Ходъл изигра 53 мача като футболист за ,,трите лъва“ между 1979 и 1988 година, и бе считан за един от най-талантливите играчи на своето поколение. Ходъл е най-известен с периода си в Тотнъм Хотспър, където спечели Купата на УЕФА и два пъти ФА Къп, а в добавка на това стана и шампион на Франция с Монако през 1988 година.