Записалият своя мач номер 100 с националната фланелка на Англия Дейвид Бекъм при снощната загуба с 0:1 от Франция изяви желание, да продължи да играе за тима още дълго време.

„Не знам от къде дойдоха слуховете за моето напускане, но със сигурност не е от мен. Това са 100 мача, не напускам, при всички положения не още”, каза бившият капитан на трите лъва.

„Аз съм много горд и за мен е чест, защото да постигнеш 100 участия, не се случва всеки ден. Когато започнах да играя за моята страна преди 11 година, аз никога не съм мечтал, че ще достигна до 100 мача.”

„Мечта на всеки футболист е да изиграе един мач за своята страна, а какво да кажем за 100. Щастлив съм, че започнах като титуляр, но аз просто исках да достигна до това участие.”

„Аз съм много упорит и разбира се, че нещата са променени, но искам колкото се може повече участия и да играя за моята страна, колкото се може по-дълго. Искам да продължа”, каза още Дейвид Бекъм, който бе изпратен на крака от целия Стад дьо Франс в 63-ата минута, когато бе заменен и напусна терена.