Футболистът на Арсенал Мессут Йозил все още вярва, че тимът му може да спечели титлата в Англия. Лондончани се намират на 11 точки след лидера Лестър, но имат и мач по-малко.

„Преди няколко седмици ни казаха, че можем да спечелим първенството, както и че всеки може да промени позицията си в подреждането“, сподели Йозил.

„Ние трябва да спечелим нашите мачове, особено у дома. Затова и следващият ни двубой ще бъде много важен за нас. Ако спечелим три точки, а някой от другите тимове загуби точки, ще бъде добре за нас“, коментира още полузащитникът.

„Във футбола всичко е възможно, но ние трябва да започнем да вярваме в себе си и да вземе трите точки. Това е най-важното нещо и, разбира се, да вярваме, защото всичко може да стане във футбола“, каза още Йозил.

„Ще видим. Ако спечелим титлата, ще бъдем много щастливи. Трябва да се концентрираме и да дадем всичко от себе си на терена“, завърши звездата на Арсенал.

В събота Арсенал гостува на Евертън в мач от 31-ия кръг на Висшата лига. Срещата можете да гледате по Gong Play и Diema Sport 2.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS