Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън сериозно е успял да изненада футболистите си с връщането в тима на Пол Скоулс, като до последно не им е казал за завръщането на ветерана.

37-годишният Скоулс игра днес при победата с 3:2 като гост на Манчестър Сити, въпреки че през лятото прекрати кариерата си и дори бе изпратен със специално организиран бенефис на Олд Трафорд.

Рижият полузащитник обаче бе изненадващо картотекиран в състава на Юнайтед до края на сезона, а играчите на червените дяволи не са знаели, че Скоулси ще играе в дербито със Сити, докато не са видели бившия си съотборник да се размотава по екип в съблекалнята на стадион Етихад.

Ето какво призна Уейн Рууни след успеха над гражданите: „Завръщането на Пол Скоулс в игра беше малко шокиращо, ако трябва да съм честен, не знаехме за това, докато не го видяхме в съблекалнята.“

Скоулс, за който днешната среща бе под номер 677 за него с екипа на Манчестър Юнайтед, се завърна на терена в 59-ата минута, когато влезе като резерва на мястото на Луиш Нани.