Временният мениджър на Челси Гуус Хидинк призна, че не е съвсем доволен от продукцията, която неговите възпитаници предложиха при 2:0 над третодивизионния Скънторп в 3-ия кръг на ФА Къп.

Ранен гол на Диего Коста спомогна доста за спечелването на мача, в който гостите показаха доста солидни изяви. „Сините“ от своя страна не успяха да стигнат до много положения, ала все пак чрез Рубен Лофтъс-Чийк удвоиха аванса си след почивката.

„Доволен съм от резултата“, каза Хидинк. „Ще ни е трудно да стигнем до четвъртото място във Висшата лига, но другите ни цели са ФА Къп и Шампионската лига.“

„Днес постигнахме приличен резултат срещу силен противник, особено що се отнася до статичните положения. Започнахме добре, но после забравихме да убием мача.“

„Играхме с висока преса, но бяхме малко арогантни в завършващите ни удари. Преди мача се изкуших да пусна по-слаба единадесеторка, но в същото време не исках да се повтаря историята от миналата година, когато тимът отпадна рано“, допълни холандския треньор.