Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап бе повече от щастлив след невероятния обрат, който сътвориха момчетата му, за да победят Арсенал с 3:2. „Шпорите” се върнаха след 0:2, за да запишат първи успех срещу градския съперник в Премиършип от 17 години насам.

Реднап бе категоричен, че сега вече не вижда пречки отборът му да се бори и за титлата във Висшата лига.

„През първото полувреме не успяхме да задържим топката, и това се промени след почивката,” заяви Реднап пред Sky Sports. „Арсенал игра добре през първото полувреме, ние се открихме, и се оказахме разкрити в няколко ситуации.”

„Трябваше да тръгнем от нулата през второто полувреме. Вкарах в игра Джърмейн Дефоу и това за щастие се оказа правилен ход,” обясни още мениджърът. „През второто полувреме бяхме страхотни.”

„Можем да бием всеки, и тази победа отново ни прави един от основните претенденти за титлата. Борбата все още продължава. Можем да постигнем всичко. Трябва да вярваме в това. Не е невъзможно да спечелим титлата. Нека да видим докъде ще стигнем,” каза още Реднап.

Той похвали и бившият играч на Арсенал Уилям Галас, който сега вече е негов футболист: „Мисля, че Уилям Галас бе невероятен днес. Според мен той беше играч на мача. Страхотен.”