Английският „Мирър“ лансира интересна версия около бъдещия мениджър на Манчестър Юнайтед – този, който ще поеме червените дяволи, след като някой ден сър Алекс Фъргюсън реши да се оттегли.

Въпреки че постоянно за нов треньор на Олд Трафорд са спрягани доказани в професията имена като Хосеп Гуардиола, Жозе Моуриньо, Мартин О'Нийл и Дейвид Мойс, изданието смята, че това може да бъде вътрешен човек в лицето на Райън Гигс.

Интересно е, че като юноша уелсецът идва в Юнайтед само няколко месеца след Фърги. Шотландецът пое дяволите през 1986 година, а Гигси започва да тренира в клубната академия през 1987-а, когато е едва 14-годишен.

Интересно е и как става „трансферът“ на Олд Трафорд на невръстния все още Райън,който до момента играе в школата на Манчестър Сити - лично Алекс Фъргюсън отива в дома на младока, заедно с един от скаутите в тима и кани Гигс в Юнайтед. Останалото е история...

Според анализаторите на „Mirror“, треньорската рокада може да стане факт през 2013 или 2014 година, когато се очаква крилото да окачи обувките на пирона. Също така се споменава и кои биха били помощниците на мениджъра Райън Гигс – Пол Скоулс и Гари Невил, който наскоро стана асистент на Рой Ходжсън в националния отбор на Англия.