Райън Гигс заяви, че в Манчестър Юнайтед няма как да се получи такъв срив, какъвто се наблюдава в представянето на Ливърпул.

Смъртните врагове в английския футбол се срещат днес от 15:30 часа на Олд Трафорд в сблъсък от третия кръг за Купата на Англия и Гигс заяви:

„Мениджърът ни винаги гледа в перспектива. Той купува играчи с поглед към бъдещето, което определено става все по-розово и розово за нас. Той взима играчи като Кристиано Роналдо, Уейн Рууни, Андерсон и Нани - млади играчи, които имат бъдеще пред себе си.”

„Сега дойде новото поколение футболисти като Хаивер Ернандес, Рафаел и Фабио да Силва, Габриел Обретан и Крис Смалинг, всички те ще играят следващите няколко години.”

„Нашият мениджър е достатъчно опитен, че да не ни позволи да се срутим като Ливърпул”, убеден е уелсецът, който е рекордьор по изиграни мачове в историята на Юнайтед.

„Ливърпул идва с 9000 свои фенове на Олд Трафорд, така че атмосферата ще бъде наелектризирана. Няма значение колко лошо те се представят в момента. Ливърпул все още има играчи от световна величина”, коментира Райън Гигс преди днешния двубой с тима от Града на Бийтълс.