Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън смята, че неговият отбор има „фантастичния шанс” да стигне до полуфиналите на Шампионската лига.

Това заяви категорично наставникът по време на пресконференцията след първия четвъртфинален мач от турнира, който „червените дяволи” загубиха като гост с 1:2.

„Ние ще имаме нашия фантастичен шанс на Олд Трафорд – не се притеснявайте! Това е съвсем ясно. Рома има преимущество след този резултат, но с помощта само на един гол за нас, нещата ще се променят”, заяви треньорът на Манчестър Юнайтед.

„Много ще е интересно да видим какво ще се получи, ако им вкараме гол в следващия мач. Няма отбор на който да не сме вкарвали на Олд Трафорд”, уверен е Алекс Фъргюсън.

Колкото до Рома, той заяви: „Трудно се играе срещу този тим, особено при тази средна линия. Всеки футболист там подава и има шанс да реализира. Това е нещо впечатляващо.”

Мениджърът на английския тим не оспори решението на съдията, който изгони Скоулс след две груби нарушения още през първото полувреме.

Алекс Фъргюсън похвали и Уейн Рууни, който реализира гола за Манчестър Юнайтед. Според него футболистът е постъпил много уместно в тази ситуация и без да бърза е вкарал майсторски.