Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън сподели, че победата с 1:0 над Валенсия в Шампионската лига е добър резултат за тима му. Той не пропусна да похвали, както българския нападател Димитър Бербатов, така и голмайстора в този двубой - Чичарито. 

"Валенсия не случайно е на първо място в испанското първенство и затова победата ни е един добър резултат за Манчестър Юнайтед", сподели след мача сър Алекс Фъргюсън.

Чичарито отбеляза победния гол за Юнайтед срещу Валенсия в 85-та минута, за да влее свежа кръв в кампанията за Шампионската лига на "червените дяволи". Това беше първият гол на официален мач на дошлият за седем милиона лири от Чивас Ернандес.

"Формата на Бербатов е великолепна този сезон. Разбира се, Уейн Рууни и Димитър са естественият избор за титуляри този сезон, което означава, че Хавиер не е играл кой знае колко много досега. Той обаче е млад и развива играта си, върши чудесна работа на тренировки. Той все още има доста работа особено на физическо ниво, но не можем да отречем, че той е фантастичен млад играч. Головете му идват естествено", коментира Фърги.

Специалистът коментира и включването на Рио Фърдинанд, който дълго време отсъстваше поради контузия на коляното. "Неговият опит ни помогна. Това бе неговият първи истински мач от много време и ние трябва да бъдем много доволни от играта му", добави мениджърът на Манчестър Юнайтед.