Защитникът на Хъдърсфийлд Матиас Йоргенсен направи невероятен жест към най-верните привърженици на отбора. Бранителят предложи да купи коледна напитка на всеки фен на отбора, който пътува за гостуването на Саутхемптън в събота. По този начин той иска да благодари за "невероятната" подкрепа този сезон. Жестът може да струва на датския национал повече от 8 хиляди паунда.

За "териерите" предсто пътуване до Саутхемптън от 300 км. 27-годишният Йоргенсен, който е известен като Занка, написа в Туитър: "Надявам се, че харесваш подаръка. Занка Коледа идва в Града!"

Във видео съобщение, той добави: "Подкрепата ви тази седмица бе невероятна, така че ще измисля нещо специално за тези от вас, които пътуват до Саутхемптън този уикенд."

Клубът уточни, че феновете ще получат ваучер, когато влязат на стадион "Сейнт Мери", а той ще може да бъде използван по време на домакинския мач на "Боксинг Дей" срещу Стоук.

2596 е бройката фенове на тима, които могат да посетят мача със Саутхемптън, а при цена от 3,20 паунда за бира, това значи, че Йоргенсен може да се раздели с 8300 паунда.