Вандалските прояви на феновете по време на мачове от Купата на лигата в Англия през този сезон продължават с пълна сила, за разлика от спокойствието, което съпътства срещите от Висшата лига.

След като в края на август запалянковците на кръвните врагове Милоу и Уест Хем превърнаха в бойно поле мача помежду им на Ъптън Парк, сега привържениците на Манчестър Юнайтед показаха тъмната си страна.

Фенове на Бербатов и компания нахлуха на терена по време на гостуването на Барнзли във вторник, като се наложи полицията да насъсква кучета срещу тях, за да ги върне на трибуните. Заради изстъпленията двубоят бе прекратен за кратко, а случващото се остана скрито за телевизионните зрители. Запалянковци на домакините не останаха длъжни и се промъкнаха на игрището, като дори вкараха гол във вратата на Бен Фостър.

След края на срещата почитателите на Юнайтед пък изпотрошиха северната трибуна на стадион Оукуел Граунд, въпреки че червените дяволи победиха с 2:0 и се класираха за следващия кръг.

Осем фенове на гостите бяха арестувани, както и четирима Барнзли. Освен материалните щети, един полицай пострада при безредиците, а още двама почитатели на Юнайтед се озоваха на решетките след края на двубоя, след като на гарата са скочили на релсите пред влака Барнзли - Шефийлд, пречейки му да потегли.

Още СНИМКИ от проявите на феновете на червените дяволи можете да видите тук.