Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер беше смятан за един от последните недосегаеми на поста си в английския футбол, но явно и той не може да е сигурен, че няма да попадне на мушката на недоволството на феновете. Въпреки че е от почти 20 години начело на отбора, той беше изпратен с мощни освирквания и псувни от привържениците на "артилеристите". 

Това се случи след загубата от Суонси насред "Емирейтс" в сряда вечерта. Още по време на двубоя той беше подложен на унищожителни освирквания след смяната на автора на единствения гол на тима си Джоел Кембъл. 

Какво се случи на мача между Арсенал и Суонси?

След края на двубоя дойдоха и грозните думи по негов адрес. Но той не беше единственият, подложен на подобно унижение от бесните запалянковци. Играчите му, които един по един влизаха в тунела с наведени глави, също бяха освирквани и псувани от трибуните. 

След неочакваната загуба от "лебедите", Арсенал проигра наивно шансовете си за титла и въпреки че изостава само на шест точки от лидера Лестър, едва ли някой на "Емирейтс" си прави илюзии за спечелването ѝ с оглед катастрофалните последни представяния на "артилеристите".