Белгийският футболист Маруан Фелайни призна, че е имал оферта от Арсенал преди да премине в Манчестър Юнактед.

25-годишният футболист обаче е предпочел да продължи да работи с Дейвид Мойс и заради това е приел офертата на "червените дяволи".

„Не искам да разкривам всичко, което се случи в последния ден от трансферния прозорец. Всичко се случи в последната минута“, коментира белгиецът.

„През трансферния прозорец винаги има един лист от играчите, за които се появяват информации и ти не знаеш това дали е истина или не. Аз обаче знаех, че Мойс проявява интерес към мен“, добави футболистът.

„Челси? Не коментирам. Арсенал? Да, вярно е, че имаше интерес от тяхна страна, но от Манчестър Юнайтед ме убедиха да подпиша с тях“, продължи халфът.

„Дейвид Мойс вярва в мен. Той ми помогна в Евертън и направи всичко, което бе необходимо, за да стане от мен един много добър футболист. Аз бях критикуван, никой не ме познаваше, но аз успях, защото работих много здраво. За това аз сега играя в Манчестър Юнайтед. Няма да се опитвам да замествам Скоулс или Карик. Аз ще се опитам да играя по моя начин. Ще ми бъде със сигурност трудно на моменти, но аз ще успея“, каза още Маруан Фелайни.