Защитникът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра заяви, че цяла Великобритания е искала червените дяволи да загубят гостуването си на Тотнъм вчера.

Тотнъм и Юнайтед завършиха 0:0 на Уайт Харт Лейн, като по този начин гостите останаха непобедени във Висшата лига след 21 изиграни мача.

„Цялата страна искаше да загубим този мач. Но ние не загубихме. Никой в отбора не говори за възможността да завършим сезона непобедени. Говорим само за титлата във Висшата лига. Това е най-важното нещо”, каза Евра.

„Ако трябва да бъдем честни, тази точка е добра за нас, защото Тотнъм игра силно. Не е лесно да дойдеш тук и да спечелиш, така че точката е добра. Беше много важно да не загубим този мач”, допълни френският национал.

Евра заяви, че не е може да прецени дали неговият съотборник Рафаел е бил справедливо изгонен по време на вчерашния мач.

„Не съм сигурен за това решение на съдията. Гледахме повторение в съблекалнята и е трудно да се определи. Аз мисля, че не трябваше да му показва жълт картон, но аз не съм съдия”, каза защитникът на Юнайтед.