Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изглежда е успял до последно да пази като свръхсекретна тайна завръщането в игра на прекратилия през миналото лято кариерата си Пол Скоулс.

37-годишният халф изненадващо попадна в състава на червените дяволи за гостуването на Манчестър Сити в неделя и дори игра 30 минути при успеха в дербито на Етихад Стейдиъм.

След двубоя за Купата на Англия звездата на Юнайтед Уейн Рууни заяви, че е разбрал, че Скоулс се връща в тима, едва когато го е видял по екип в съблекалнята.

Сега контузеният капитан на Манчестър Юнайтед Неманя Видич също разкри, че не знаел за завръщането на Пол Скоулс на терена.

„Трябва да кажа, че бях изненадан. Не знаех нищо“, каза сръбският бранител Видич, който поради травма ще пропусне срещите до края на първенството във Висшата лига.

„Пол работеше с кондиционния треньор в изминалите няколко седмици, той тренираше с резервите, но мислех, че го прави, защото е фен, не защото иска да се върне в игра.“

„Прекрасно е, че го имаме отново в тима, той е характер. Той е играч, който е добре да бъде наоколо, а освен това той ще донесе много повече техничност в играта ни, особено когато имаме проблеми в халфовата линия с играчи като Дарън Флетчър, който сигурно няма да играе до края на сезона.“

„Докато той е отново тук, Скоулси ще бъде прекрасен заместник и се радвам, че го виждам отново“, каза още Неманя Видич.