Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дейли Блинд заяви, че отборът трява да се представи на върха на възможностите си, ако иска днес да се поздрави с победа срещу Кристъл Палас в 11-ия кръг на Висшата лига. „Червените дяволи“ гостуват на „Селхърст Парк“ от 17 часа днес, като двубоят ще бъде излъчен пряко в ефира на телевизия Diema Sport 2 и чрез Gong Play.

Манчестърци ще се опитат да изтрият разочарованието след отпадането от турнира за Купата на Лигата през седмицата, когато Мидълзбро смълча „Олд Трафорд“ при изпълнение на дузпи.

Момчетата на Луис ван Гаал са наясно, че единственият лек в такъв случай, е победата. Блинд от своя страна предположи, че срещу „орлите“ тя няма да дойде никак лесно. „Всеки отбор е жаден за реванш, след като е загубил. Мачовете за Купата са различни, но сега си говорим за такъв от Висшата лига, а те са винаги трудни. Тук няма леки двубои“, отчете холандският национал.

„Срещу Кристъл Палас няма да ни е никак лесно, така че трябва да се съсредоточим и да запазим концентрацията си. Кристъл Палас е много стабилен тим с много качество в редиците си. Помним какво се случи през миналия сезон, когато също не ни беше леко (Юнайтед победи с 2:1 в Лондон след гол в края на Маруан Фелаини – б.р.).“

„Опитваме се да се подготвим по най-добрия възможен начин. Въпреки последните им резултати, няма как да не забележите какви играчи имат те – такива, които могат да променят хода на един мач. Трябва да сме сигурни, че няма да допуснем да направят нещо такова срещу нас“, добави Блинд.