Най-скъпият трансфер в историята вече "се пече" и всяка стъпка на основния замесен в него - Пол Погба - вече се следи под лупа от медиите на Острова. Френският халф вече се приземи на летището в Манчестър, като го чакаше специален частен самолет от Ница. Там той пристигна вчера след края на ваканцията си, която прекара в САЩ. 

От летището в английския град разпространиха снимка на въпросния джет и написаха коментар под нея: "Много важен пътник кацна в града ни. Можете ли да познаете кой е той", а веднага в коментарите стана ясно, че това е именно полузащитникът. 

От аерогарата той веднага се качи на осигурен от клуба автомобил, за да отпътува към базата в Карингтън. Там ще премине задължителните медицински прегледи. Когато това стане факт, сделката за подписа му ще бъде обявена официално, очаква се това да се случи в ранните часове на днешната вечер. 

Погба се завръща в Манчестър Юнайтед с рекорден трансфер от Ювентус, който се очаква да бъде на стойност от общо 120 млн. евро. Така ще бъде подобрен рекордът на Гарет Бейл, който премина от Тотнъм в Реал Мадрид преди три години срещу 100 млн. евро.