Един от последните клубове в кариерата на Мартин Петров - Болтън - може съвсем скоро да фалира. В момента състоянието на Уондърърс е повече от драматично и всички служители и играчи в клуба са получили уведомления, че по всяка вероятност няма да получат заплатите си за януари. 

В момента клубът има общи дългове от 172.9 млн. паунда. Голяма част от тях са отпускани като кредити от собственика Еди Дейвис. Той е обявил, че е готов да ги отпише, но няма да налее повече и едно пени. 

Затова най-големият проблем към момента е дълг към данъчните от 2.2 млн. паунда. Освен това, няма абсолютно никакви средства за 300-те служители и футболисти на Болтън и на тях може да им се наложи да чакат за заплатите си. 

Забавяне в изплащането на възнагражденията ще е второ от началото на сезона и затова ще последва санкция към клуба от ФА. Шефовете са получили срок до 22 февруари да разрешат проблема с финансирането, но това изглежда непосилно към този момент. 

От Болтън се надяваха да продадат двама от водещите си играчи, за които имаше оферти, но сделките пропаднаха. Освен това беше обявен за продажба и паркингът около стадиона, но и там няма да се случи нищо и затова Уондърърс вървят бавно, но сигурно към фалита и светлина в тунела не се вижда.