Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес отговори остро на критиците си като коментира и треньорската кариера на спрягания за негов наследник Юрген Клинсман.

Бившият германски национал се изказа срещу Бенитес и негативната серия на „червените” в последно време, като по-рано през деня коментира и качествата на настоящия състав на мърсисайдци.

„Мисля, че Клинсман бе много добър в маркетинга. Треньорската му кариера? Късичка”, така Бенитес отвърна на нападките на немската легенда.

Клинсман бе в центъра на скандал преди две години, когато бе замесен в преговори с американските собственици на Ливърпул Том Хикс и Джордж Жилет за треньорския пост на „Анфийлд”.

Бившият мениджър на тима Греъм Сунес също предупреди тази седмица, че проблемите в Ливърпул може да се задълбочат, а Бенитес каза: „Винаги има критика, но аз не я слушам, просто намалявам телевизора.”

Испанският спец допълни с голяма доза сарказъм: „И двамата могат да се похвалят със страхотни рекорди като мениджъри. Именно заради това феновете игнорират думите им.”