Мениджърът на Челси Рафа Бенитес съвсем очаквано отрече информациите за скандал между него и Джон Тери и останалите футболисти на „сините“.

Според слуховете, между временния мениджър на тима и играчите му е имало жесток скандал в съблекалнята след загубата с 0:2 от Манчестър Сити.

На „Етихад“ Тери бе на пейката и малкото му игрово време след завръщането от контузия е една от причините за негативното отношение на английския национал спрямо неговия наставник. Бенитес обаче заяви, че в съблекалнята има „добра атмосфера“.

„Това бе нормална среща между играчи и техническия щаб, която се случва след всеки мач. Това бе нормален разговор, нищо повече. Показваш разочарованието си, това е нормално“, обясни испанецът.

„Мога да разбера неудовлетвореността на Тери, важен играч за нас, който се опитва да помогне и натиска, защото иска да печели, но той бе контузен за 16 седмици и имаше проблеми със своето коляно.“

„Той пропусна някои тренировки. Той иска да печели, но ние трябва да управляваме нашите играчи.“

„Това бе много бърза обмяна на идеи, нищо повече. Беше просто отборен разговор след загуба. Имахме среща на тренировъчното игрище с моите играчи и техническия щаб, което е част от нашата работя.“

На въпрос, дали има проблеми с играчите, Бенитес отговори: „Фантастично е. Нямам проблеми.“