Дейвид Бекъм призна, че за него няма да бъде проблем да играе за националния на Англия, въпреки че ще се състезава на Лос Анджелис Галакси в САЩ. След като вдъхнови победата на „трите лъва” над Естония с 3:0 вчера, халфът каза: „Горд съм да играя за страната си и чувствам, че мога да играя на това ниво още много години. Сигурен съм, че в новия ми отбор ще направят всичко възможно да представям Англия в квалификациите за Евро 2008”.

Бекъм асистира за двата гола на Питър Крауч и Майкъл Оуен, след като резултатът бе открит от Джо Коул. „Откакто се завърнах, имам два мача и нямам загуба. Да се надяваме, че това е добър знак. Нашето представяне срещу Бразилия в контролната среща миналата седмица ни даде сигурност и самочувствие да продължим напред”, коментира Бекъм.

Звездата на Реал Мадрид сподели, че се е радвал много на двете седмици с националния тим и се надява през септември отново да бъде в състава на Стив МакЛарън. „Беше много хубаво да се върна. Атмосферата в състава е страхотна. Дано след три месеца отново да съм тук”, заяви Бекъм.