Въпреки че Лукас Моура вече подписа с Пари Сен Жермен, агентът на бразилеца реши да създаде допълнително напрежение между французите и Манчестър Юнайтед, като разкри, че „червените дяволи“ са постигнали споразумение с играча и Сао Пауло, преди парижани да се намесят в играта.

„Манчестър Юнайтед и Сао Пауло се бяха разбрали за всичко“, каза Вагнер Рибейро. „Договорът беше съставен и само трябваше да бъде подписан. Но тогава Леонардо (спортният директор на ПСЖ – б.р.) ми се обади и ме помоли да разговаря с Лукас.“

„Те си поговориха. На Леонардо му помогна това, че също е бразилец. Той се държа много джентълменски с Лукас“, допълни мениджърът на 19-годишния талант.

„Възможността да живее в Париж – много по-приятен град от Манчестър – също повлия на решението му. Но това, което го впечатли, бе проектът на ПСЖ.“

„Аз съм само служител. През последните пет дни почти не спах. Не можах да си почина, а и синът ми ми липсва. Качих се на самолет от Манчестър в 5 часа сутринта и пристигнах в Париж, за да финализирам сделката. Това, което ме кара да се чувствам победител, е фактът, че сега Лукас е щастлив“, завърши Рибейро.