Наставникът на Милан Карло Анчелоти призна, че неговият тим не се е представил добре при днешната победа с 3:1 над Емполи. „Все още имаме доста път да извървим докато се възстановим напълно”, бяха първите думи на специалиста след днешния успех.

„Като оставим спечелените точки настрана, това, което показа Милан днес, не ми хареса”, каза още старши треньора на „росонерите”.

„Просто не ни се отдава да играем с лекота. За наша радост, това бе и последната среща от този ужасно изморителен цикъл, в който попаднахме. От утре вече ще можем да тренираме нормално”, коментира още Анчелоти.

„Трудно се преборихме за трите точки днес, но победата бе важна. Щастлив кръг бе за нас, тъй като и Фиорентина загуби своя мач. Все още има доста време до края”, коментира Анчелоти.

„Не е нещо, което съм казвал в близките години, но сега не ни остава да се борим за купи и първи места, и мисля, че това може да се окаже полезно”, добави той.

„В момента градим бъдещия си отбор. С ръководството сме на едно мнение по всички въпроси, дори и за това, че е нужно тотално преустройство на тима. Няма смисъл да се лъжем, някои играчи ще се променят. Това е положението”, завърши наставникът на Милан.