Нападателят на Интер Адриано призна, че изпитва известни страхове да се върне в Италия.

Бразилецът бе отдаден под наем в Сао Паоло от президента на „нерадзуритеМасимо Морати, в опит играчът да върне формата си от преди години. „Кариоката” излезе от релси, след като баща му почина през 2004 година.

Императора” започна добре престоя си в родния тим, но в последствие се върна към старите си практики и успя да вбеси боса на Сао Паоло, след серия инциденти – закъсняване за тренировки, автомобилни катастрофи, както и заплашване за саморазправа с фоторепортери.

„Искам да се върна в Италия, за да покажа на италианците, че все още съм Адриано. Но в момента изпитвам леки страхове, заради всичко, което се случи напоследък”, започна бившият нападател на Парма в интервю за испанско списание.

„Правил съм много грешки, това никога не съм го отричал. Страх ме е обаче, тъй като медиите в Италия никога не са ме подкрепяли”, добави той.

„Мисля, че е нормално да не искам да се върна на Ботуша, имайки предвид голямото напрежение, на което ще бъда подложен”, коментира още Адриано.

„Знам, че загубих близо година от живота си. Искам да си върна топформата в Сао Паоло, да преоткрия щастието от това да съм футболист и да заиграя отново в националния тим. Всичко това зависи само от мен”, завърши „Императора”.