В края на 2017 година шампиона на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория Конър Макгрегър се яви в съда в Дъблин, където бе изправен пред третата си глоба за превишена скорост, след като в обвинението се посочва, че е карал със 157 км/ч при ограничение от 96 км/ч.

Изглежда, обаче, ирландецът все още не си е научил урока.

Суперзвездата в света на смесените бойни изкуства публикува видеоклип в социалната мрежа Инстаграм, който очевидно е заснет от негови фенове в Ирландия /вижте по-долу/. В това видео се вижда как феновете се приближават до колата на Макгрегър и след бърз разговор той се изпарява в нощта със светлинна скорост.

Понастоящем бъдещето на Конър Макгрегър в бойните спортове е обвито в мистерия. Неговият главен треньор Джон Кавана, обаче, наскоро увери, че настоява ирландецът да се завърне в Октагона на UFC до края на 2018 година.

"Конър все още е шампион. Той може да каже каквото си иска, но аз пазя колана му вкъщи. Той все още е шампион. Той взе решение какво иска за в бъдеще, но все още е доста рано. Нека да видим какво ще се случи през тази година. Развълнуван съм за това", заяви Кавана.

"Искате да знаете моето мнение? Ще натискам много за това той да се завърне в смесените бойни изкуства. Боксът беше хубаво приключение, но смесените бойни икзуства са моята и неговата страст, той ще бъде в Октагона тази година", добави треньорът.

 

The people of Ireland I love you 🍀❤

Публикация, споделена от Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) на