Бившият шампион на UFC в категория перо, австралийският ветеран Алекс Волкановски (26-4), заяви пред Submission Radio, че е готов да се бие в кратък срок. Ако се наложи, Волкановски е готов да замени ирландеца Конър Макгрегър (22-6) и да се изправи срещу американеца Майкъл Чандлър (23-8) в главното събитие на шоуто UFC 303, което ще се проведе на 29 юни в Лас Вегас, САЩ.

"Тъй като става дума за наистина голямо събитие, аз съм готов", заяви Волкановски. „Не бих приел всяко предложение. Но това е наистина голямо събитие. И ако е необходимо да "спася" шоуто, ще го направя. Ако трябва да съм честен, обичам да "спасявам" шоуто. Аз просто съм добър човек. Но, разбираемо, трябва да ми се плати добре, за да го направя."

„В този бизнес никога не се знае със сигурност. Засега просто флиртувам с цялата ситуация", обясни още Волкановски. „По-вероятно е там изобщо да не се е случило нищо особено. Просто дребно несъгласие, което скоро ще бъде изяснено. Просто хората са раздухали ситуацията до максимум. Но, просто за забавление, все пак ще намекна, че съм готов да ви подкрепя, ако нещо се случи“.