Треньорът на ММА звездата Конър Макгрегър – Джон Кавана, заяви с огромна увереност, че неговият възпитаник показва сигнали, че отново е готов за мач на най-високо ниво.

Ирландецът не е имал двубой, откакто беше надвит от Хабиб Нурмагомедов през октомври. Тази година той дори обяви оттеглянето си от UFC и спорта само за да направи обратен завой по-късно.

„Наистина искам да го видя мотивиран. Той също разкри нещо подобно в интервюто с Тони Робинс, където говори, че е загубил малко именно от това”, заяви Кавана.

„Това е мач, където всичко е на предела, говорим за фул-контакт, а това е опасно. Когато той спечели своя втори пояс с победата на Еди Алварес, той постигна всичко, за което беше мечтал. Беше много богат, беше световен шампион. Тогава имаш нужда време да помислиш: е, сега какво ще те мотивира?”

„Той си призна сам, че това се е оказало малък проблем. Какво би било това нещо? Още един пояс? Да изкараш един куп пари?”

„Мисля, че той се върна заради любовта си към спорта. Той обожава да го прави, обожава тренировките и конкуренцията. А също е и наследството – да бъде запомнен като един от най-добрите, ако не и най-добрият за всички времена.”

„Затова онова, което видях при него от началото на годината – тъкмо това исках да видя. Той е известен мой възпитаник, но също така е и като по-малък брат. Няма да го видите да прави нещо просто ей така и може би да бъде наранен, защото не е напълно концентриран. Сега той  е напълно готов”, добави Кавана.