Скандални подробности разкри хегемонът в Октагона Хабиб Нурмагомедов за схватката си с Конър МакГрегър миналата година. Битката беше предшествана от огромно напрежение, а след края ѝ щабовете на двамата се сбиха, а ирландецът не спря да плюе по съперника си в медиите. 

Но руснакът разкри, че всъщност МакГрегър е бил жалко подобие на себе си в този двубой и по време на някои от задушаващите хватки го е молел за пощада. И затова не е склонен да му даде реванш, за какъвто островитянинът претендираше. 

"Честно казано, не съм сигурен, че Конър наистина иска реванш с мен. Защо ли? Защото го пребих в тези четири рунда. Биех го като брашнян чувал, задушавах го, а той не спираше да тупа по пода да отпусна хватката си. Най-ясният знак, че не искаше да е там в онзи ден беше, че ме молеше за пощада, крещеше: "Моля те, пусни ме." И сега иска реванш, ха-ха."

"За да има реванш, най-малкото той трябва да си заслужи това право. Вече навлязохме в четвъртата година, откакто не е постигал победа. А за да заслужа правото за мач за световната титла, аз постигнах 10 поредни победи в UFC. Заслужих си правото за такъв мач с действията си на октагона, а не с голямата си уста."

"Това ни различава - той само плямпа, а аз действам и го постигам. Така че не ме интересува какво говори Конър МакГрегър. Той е просто един идиот. А аз не обръщам внимание на идиоти и не ме интересува какво говорят за мен въпросните идиоти", заяви Хабиб Нурмагомедов.