Марчин Тибура, следващият съперник на Благой Иванов – Багата, мечтае да се изправи срещу Джон Джоунс в бъдеще. В неделя сутринта полякът се изправя срещу най-силният ни ММА боец в битка от UFC Fight Night 218 в Лас Вегас.

Джон Джоунс, бивш двукратен шампион в лека-тежка категория, ще направи своя дебют в тежка категория срещу Сирил Ган за вакантната титла в хедлайнера на UFC 285 на 4 март. След като спечели шест от последните си седем мача, Марчин Тибура признава, че би искал да срещне Джоунс в един момент.

"Готино е да го срещна", каза Тибура пред репортери в сряда на медийния ден UFC Fight Night 218. "Това е голяма звезда, може би най-великият боец на всички времена. Така че съм щастлив, че той е в тази категория и би било страхотно да го предизвикам в бъдеще."

Първо Тибура трябва да изправи срещу Благой Иванов.

"Когато изляза на октагона за битката искам да демонстрирам някои подобрения”, каза Тибура. "И този път ще се опитам да покажа пълната програма. Като работа с крака, по-технически бокс и смесване на удари, борба и сграбчване. Това е моят подход. Не очаквам нищо, просто имам нагласата си да изляза и да го довърша възможно най-скоро", завърши Тибура.