Холивудската звезда Лиъм Нийсън изненадващо нападна ММА боеца Конър Макгрегър. Акторът обяви, че звездата на UFC носи на Ирландия „лошо име“.

Макгрегър е един от най-известните спортисти, произлезли от Ирландия през 21-ви век, като бившият шампион на UFC в две категории спечели над 70 милиона последователи в платформите на социалните медии. Макгрегър беше въвлечен в няколко противоречия през годините и много фенове смятат, че той често прекрачва границата с глупавите си приказки преди битката.

Нийсън, който е от Северна Ирландия, не е фен на Макгрегър и UFC като цяло, тъй като смята, че бойците би било по-добре да се удрят един друг с бирени бутилки.

„Този малък леприкон Конър Макгрегър, той дава лошо име на Ирландия“, каза Нийсън пред Men's Health. „Знам, че е във форма и му се възхищавам за това, но не мога да го приема. UFC, не мога да го понасям. Това за мен е като битка в бара. Знам, че тези, които го практикуват ще кажат, че греша. Че тренират с месеци. Но защо просто не вземат бутилка с бира и не ударят съперника по главата?“, допълни Нийсън.

Не е ясно дали звездата от поредицата филми „Твърде лично“ и Макгрегър имат някаква връзка, но боеца на UFC веднъж предупреди хората да не се закачат с Нийсън в интервю от 2015 г., преди да се бие с Жозе Адо.

„Никога не се е*айте с Лиам Нийсън. Защото ще дойде за вас и цялото ви семейство, майната ви всички“, каза Макгрегър пред TMZ във връзка с изявите на Нийсън във филмовата поредица „Твърде лично“.

Нийсън явно не се интересува от историята около завръщането на Макгрегър в UFC, тъй като той трябва да се завърне по-късно тази година, след като счупи крака си при поражение през юли 2021 г. от Дъстин Порие.