Легендата на UFC и ММА Франсис Нгану вече обмисля своя дебют в бокса. Камерунецът разтрогна контракта си с UFC и се стяга за кариера в бокса. Бившият шампион в тежка категория може да започне с битка срещу Дерек Чисора.

Хищникът е на път да започне разговори с шефа на Misfits Boxing – рапъра KSI относно участие в галавечер организирана от него.

Кале Зауерланд пък предлага на Нгану да се изправи срещу Чисора в първата си битка на ринга. Наскоро камерунеца сподели, че иска да се боксира с Тайсън Фюри или Антъни Джошуа. Почти невъзможно е Фюри и Джошуа да обърнат внимание на Нгану преди да е дебютирал.

„Бих се радвал да подпиша с Нгану. Мисля, че той ще се впише добре в Misfits. Мисля, че може да го изградим и да привлечем Дерек Чисора. Това е голяма битка. Има няколко големи битки за него.", сподели Зауерланд.

Камерунецът Нгану вече получи множество оферти за потенциален боксов сблъсък, включително от промоутъра на бокса с голи ръце (BKFC). Чисора публично обяви намерението си да се срещне с Нгану в потенциален сблъсък.