Филипинската боксова легенда и бивш световен шампион в цели осем категории Мани Пакиао (57-7-2, 38 КО) призна, че е водил преговори за потенциална боксова среща с Конър Макгрегър за април 2018-та година.

"Проведохме първоначални преговори, но не сме се срещали след това за допълнителни детайли. Ако успеем да се споразумеем, няма проблем, ще бъде добре и за двама ни", заяви Пакиао.

Интересен факт, е, че миналия месец филипинеца честити на Макгрегър Деня на благодарността чрез публикация в социалните мрежи, в която призова ирландеца да остане във форма.

Тази му реакция сега придобива доста по-голям смисъл.

 

Happy Thanksgiving! Stay fit my friend. #realboxingmatch #2018 @thenotoriousmma

A post shared by Manny Pacquiao (@mannypacquiao) on

Пакиао за последно бе на ринга през юли, когато изненадващо загуби световната си титла на WBO в полусредна категория след спорно съдийско решение от Джеф Хорн.

Филипинецът се завърна именно за тази среща, въпреки че обяви оттеглянето си преди по-малко от година, когато спечели титлата в битка с Джеси Варгас.

Макгрегър пък не имал битка нито в бокса, нито в смесените бойни изкуства, откакто загуби с технически нокаут в 10-ия рунд супербитката с Флойд Мейуедър през август.

Плановете на ирландеца към този момент не са напълно ясно, но наскоро той заяви, че е открит за битка и на двете сцени, стига това да му донесе нужните приходи и влияние.