Шампионът на UFC в полусредна категория Леон Едуардс (22-3) не крие, че би искал да се бие с ирландската суперзвезда Конър Макгрегър (22-6). В интервю за The MMA Hour Едуардс даде да се разбере, че това е много дори вероятен сценарий.

Но първо Макгрегър и Едуардс ще трябва да преминат през най-близките си противници. Това няма да е лесно, защото и двамата ще влязат в октагона като аутсайдери: Леон ще се бие с американеца Белал Мохамед през юли, а месец по-рано Конър ще се изправи срещу Майкъл Чандлър от САЩ.

„Битка с Макгрегър? Да, знаете ли, това би било добре. Би било готино да му дам този шанс. 100%. Защо не? Защо да не му дадем възможност да стане първият шампион в три категории в историята на UFC? Защо да не ми даде възможност да се бия с боец като Конър? Мисля, че Ню Йорк е идеалното място за подобна битка“, обяви Едуардс.

„Но първо той трябва да се погрижи за Чандлър, а аз - за пича, "чието име никой не помни". И тогава можем да се бием. В Ню Йорк, в Медисън Скуеър Гардън. Да го направим! Това е истинска битка, но първо трябва да си оправим текущите дела. Мисля, че битката ми с Макгрегър просто трябва да се случи."