Британската боксова суперзвезда в тежка категория Антъни Джошуа (28-3, 25 нокаута) е развълнуван от настоящия шампион на UFC в лека тежка категория - бразилеца Алекс Перейра (11-2 в ММА).  Джошуа, чрез социалните мрежи, сподели своето мнение: "Перейра трябва да направи своя боксов дебют някой ден."

Бразилецът изглежда е харесал идеята. Той отговори на британеца: "За мен е чест, че чувстваш това. Особено след като това винаги е било моя мечта. Вече съм на 37 години. Така че няма да е възможно да направя пълноценна кариера в бокса. С кого бихте ме посъветвали да се бия?"

На което AJ отговари: "Шампионе, имаш неограничен брой възможности. Сигурен съм, че може да се измисли нещо. Beacon 258 MGT."

В кулоарите вече се шегуват с факта, че след лесната победа над бившия шампион на UFC Франсис Нгану Джошуа е решил отново да победи ММА боец - този път Перейра. Възможно е обаче Ей Джей да има други интереси тук. Напълно възможно е британецът да иска да се занимава с делата на Перейра в качеството си на мениджър - за тази цел той е поискал да се свърже с неговата компания 258 MGT.

През септември Джошуа ще се опита да отнеме титлата на IBF от сънародника си Даниел Дюбоа. В края на юни Перейра победи Иржи Прохазка в мач-реванш.