Актьорът от Тор: Любов и гръмотевици, Крис Прат, знае колко боли да получиш лошо ревю и затова e поднесъл извинение, по повод направена от него критика към Израел Адесаня. Прат критикува липсата на агресия у Адесаня на UFC 276. Нигериецът все пак защити титлата си в категория средна, като надви Джаред Канъниър.

След като Адесаня се прицели в Прат в социалните медии, актьорът се извини за думите си в шоуто след боя миналия уикенд.

 "Прав си", пише Прат на Адесаня в Туитър. "Съжалявам. Това ме влудява, когато хората критикуват работата ми, при положение че никога самите те не са рискували нищо. Това ме прави лицемер кажа точно това за теб. Моето лошо момче. Продължавай да се държиш  шампионски."

Извинението идва като в клип, Прат бива фраснат с компютърна клавиатура, с любезното съдействие на Джеймс Макавой, и пише надписа "Аз съм човекът, ти си просто някакъв фен".

Адесаня беше забележимо раздразнен от количеството критики, които го заляха след единодушното съдийско решение.

Оригиналният коментар, откъдето започна цялата тази история, беше даден от Прат, когато той  се появи на UFC 276 след бойното шоу и изказа мнението си пред фенове, видени да напускат T-Mobile Arena по средата на основното събитие.

"Ще го кажа толкова смирено, колкото мога – никога не съм стъпвал в октагона", каза Прат. "Не знам тази игра. Аз съм просто актьор, но не съм фен, човече. Не съм почитател на излизането“.

Това го вкара в гореща драма с Адесаня, който все още не е отговорил на извинението, пратено от Прат. Остава да видим дали шампионът ще върне услугата с коментари по адрес на Прат. Актьорът има много натоварено лято напред с филми, постановки в театрите, включително „Джурасик свят“ и сериала „The Terminal List“.