За трета поредна събота феновете на бойните спортове ще имат възможност да тренират онлайн с кикбокс легендата и четирикратен шампион на Сериите К-1 Семи Шилт. Третата онлайн тренировка с нидерландското величие ще се проведе в събота, от 18:00 часа (българско време).

Всеки, който иска да се включи в майсторския клас по кикбокс, трябва да изтегли предварително приложението StarLeaf,  през което ще се проведе видео тренировката, и да се регистрира безплатно на този линк: https://mailchi.mp/15ab3e98ea51/qvf3esjr6a

Регистрираните ще получат на електронната си поща обратно писмо с дата, час и код за тренировката. С тях те ще имат възможност да се включат в третия мастърклас на кикбокс величието 30 минути преди старта. 

Поради техническите рестрикции на Star Leaf, шанс да тренират онлайн със Семи Шилт ще имат само първите 100 души, които се регистрират.

Досега всички онлайн видеотренировки с ниделандското величие се увенчаха с огромен интерес и ентусиазъм сред участниците. Провеждането им се организира като част от призивите на SENSHI и Семи Шилт да бъдем #ОтговорниВкъщи и #FGAUnited - да останем у дома и да тренираме дистанционно.