За по-малкия брат на кикбокс звездата от GLORY Стоян Копривленски, участието в най-престижната бойна организация по кикбокс в света е дебют. По всичко личи, че Мартин Копривленски, чийто стил на игра много прилича на тази, която показва Стоян, е на път да се сдобие и с дългосрочен контракт, ако се представи добре в тестовите си мачове.

Нощта на 7 октомври в зала „Арена Бургас“ ще бъде историческа за братя Копривленски, които за пръв път в една и съща галавечер ще покажат бойни умения, тактика и талант. Докато Стоян Копривленски е част от основната файт карта в оспорван сблъсък с румънеца Сорин Калинюк, то Мартин Копривленски получи право на участие в прелиймсите (подгряващи срещи).

Пред очите на десетки специалисти и селекционери той ще се изправи срещу не по-малко опитния Константин Михайлов от Нова Загора в обещаващ зрелище мач.

Мартин Копривленски е балкански шампион по кикбокс, носител на трето място от участието си в полупрофесионалния шампионат за европейската купа и многократен шампион по муай тай и кикбокс.

Константин Михайлов е световен вицешампион по муай тай, балкански шампион, както и многократен медалист от шампионати по кикбокс и муай тай.