Президентът на Световната таекуондо федерация д-р Чонг Уон Чо изрази искрената си признателност към ръководството на NOVA BROADCASTING GROUP. Чрез благодарствен адрес той отдаде дължимото и на спортния екип на NOVA за професионалното отразяване и излъчване на Гран при турнира, който се провежда в София.

Събитие от подобен ранг се организира за първи път в България, а NOVA SPORT излъчи най-интересната част от надпреварата.

Д-р Чонг Уон Чо изрази благодарност към изпълнителните директори на телевизията Вяра Анкова и Николай Андреев: „Искрено ценим вашия висок професионализъм и оказаната подкрепа към нашия спорт.”

„Искаме да изразим и нашите адмирации към целия спортен екип”, се казва още в адреса.

В Гран при турнира участва целият елит на този спорт, в това число и 8 български състезатели - Владимир Далаклиев, Калоян Бинев, Митко Джорджев, Теодор Здравков, Йордан Колев, Божидар Аврамов, Ванеса Маркова и Емилия Тасева.

Председателят на БФТ Слави Бинев получи голямо признание, след като беше избран за член на Управителния съвет на световната таекуондо централа КУКИОН. Той е първият европеец, който заема подобен пост.