Българският боец Калоян Колев обеща зрелище за феновете на бойната гала вечер в бокса с голи ръце BKFC.

В главната битка на вечерта в категория до 93 килограма ще се изправят двама от най-успешните ни ММА състезатели – Калоян Колев (12-1) и Тони Маркулев (12-2).

Домакин ще бъде „Арена София“ и цялата галавечер ще бъде излъчена на живо по DIEMA SPORT 2, както и в специализирания канал Fight Klub. Събитието в този петък, 22 март, от 20:00 часа.

Искам да благодаря за подкрепата и поканата, на всички мои спонсори. Очаквайте зрелище утре. Уважавам противника си, но по-добрият ще победи“, сподели Калоян Колев.

За голямото шоу в столицата бойците обещаха много адреналин и голяма емоция. Освен тях, участници от общо 11 държави ще се изправят в интересни сблъсъци.

Всички подценяват стойката ми, но аз съм доста уверен, подготвен съм, ще се помъча да го направя така, както смятам и каквото е писано, това ще стане“, каза още Калоян Колев.

Неговият съперник Тони Маркулев също се зарече да търси победата.

Първото издание на BKFC в Европа се проведе през ноември 2023 година. След големия успех, любителите на бойните спортове отново ще могат да се насладят на здрави битки. Билети за голямото събитие на 22 март ще откриете в Grabo.bg!