Новият шеф на WWE Трите Хикса обеща, че Тайсън Фюри ще влезе в кадър по време на събитието в Уелс „Битка в замъка“ и шампиона по бокс в тежка категория не разочарова. Циганския цар бе в Кардиф за събитието, което бе първото на стадион в Обединеното кралство от SummerSlam на „Уембли“ през 1992.

Фюри първоначално бе показан сред публиката заедно с други знаменитости като шампиона от UFC Лиън Едуърдс и не бе въвлечен до основното събитие на вечерта. Чак когато Остин Тиъри изтича на ринга и опита да се намеси в мача опитвайки да вземе контракта за своите „Пари в банката“, Фюри се намеси.

Контрактът, който бе във формата на куфарче щеше да гарантира на Тиъри удар по всяко време, ако успее да го даде на съдията. Вместо това Фюри се изправи от мястото си и направо просна Тиъри с удар с дясната ръка, който го прати на земята.

След завършването на мача Циганския цар отиде на ринга, а да се гледа страшно с безспорния универсален шампион на WWE Роман Рейнс, преди двамата да си стиснат ръцете и да се разделят.

Срещата може би предполага бъдеща битка между двамата, ако Фюри продължи да е въвлечен в кеча. Това не е първия случай, в който Циганския цар участва в събития на WWE. Той победи Браун Строуман в мач в Саудитска арабия преди време. Този път нямаше повече физически сблъсъци. Фюри отиде да поздрави любимеца на феновете шотландеца Дрю Макинтайър, с който влезе в словесна битка преди няколко години.

Краят на вечерта за боксьора бе пеейки  римите от „Американски пай“ наподобявайки странната му пресконференция след победата над Дионтей Уайдър през декември 2018 г.