Утре вечер в бойната карта на битката между KSI и Джо Фурние е най-големият боксов мач в историята. Ютубърите WingsOfRedemption и Boogie2988 ще се изправят един срещу друг в сблъсък, в който двамата тежат общо 361 кг. Не е имало друг бой, в който двамата съперници да тежат толкова много. Битката е част от вечерта организирана от KSI и неговите Мисфит Боксинг. Мачовете са на Уембли Арина в Лондон.

Братът на KSI – Деджи се изправя срещу Swarmz, а Salt Papi срещу Anthony Taylor е другата основна битка в ъндъркартата. Те обаче не са най-големите, поне не буквално, тъй като WingsOfRedemption и Boogie2988 ще се боксират в ранната част от предварителния турнир.

Wings Of Redemption (истинско име Джорди Джордън) е на 37 години и придоби слава онлайн като геймър и стриймър, особено в ранните дни на Call of Duty. Теглото му е 184 кг. Boogie2988 (с истинско име Стивън Джей Уилямс) е на 48 години и стана известен като геймър и комедиант. Теглото му е 177 кг.

Те са съпоставени заедно поради размерите си, като и двамата не могат да намерят много други с подобно тегло, срещу които да се борят. Битката ще се състои само от три рунда по една минута и половина поради опасения за здравето и на двамата мъже.

„Влизам в това нещо с плана да спечеля,“ каза Буги, „Но ако успея да изкарам целия път през три рунда, ще бъда доволен от това. Ако все още стоя накрая, ще бъда много горд от себе си. Ще има хора, които ще се настроят да гледат две дебели момчета и да им се подиграват. Надяваме се, че ще има и някои хора, които са вдъхновени от това“.

„Искам да докажа на себе си, че мога да се изправя пред страховете си. Ще дам всичко от себе си, за да сложа Джорди на задника му“.