Лоурънс Околи отново е световен шампион. Той спечели титлата на WBС в категория преходна (Bridgeway) след нокаут срещу Лукаш Розански. Битката се състоя снощи във Варшава, Полша. В главното събитие на вечерта местният световен шампион на WBC в категория преходна (Bridgeway) (101, 6 кг) Лукаш Розански (15-1, 14 нокаута) загуби титлата от бившия шампион в полутежка категория Лорънс Околи от Великобритания (20-1, 15 нокаута). Мачът приключи още в първия рунд с технически нокаут.

Спомняте ли си, когато Розански взе пояса? Той нокаутира хърватина Ален Бабич в първия рунд. Лукаш загуби титлата по същия начин - той беше на пода три пъти в 1-вия рунд, след което съдията прекрати боя.

Полякът се чувстваше много неудобно срещу огромен и маневрен противник. Той разчиташе на атакуващи серии, но Околи противодействаше на тези опити. Една от атаките на шампиона завърши с пропуснато кроше. Лукас падна на земята. Красив първи нокдаун.  Розански се изправи на крака, но беше ясно, че не се е възстановил. Още две падания и това беше всичко.