Логън Пол обяви, че иска да се бие с Томи Фюри, за да отмъсти за загубата на брат си Джейк. Но само ако Проблемното дете не получи реванш. По-малкият брат Пол, на 26 години, претърпя първото поражение в кариерата си в неделя, падайки от Фюри с разделно съдийско решение. Логан присъства на мача и иска да защити брат си.

„Ако няма реванш, бих искал да се справя с това… Това беше първата ми мисъл“, обяви Логан Пол в един подкаст. В този момент майка им Памела Степник се намеси: „Мисля, че това, което каза, беше „Ще убия това дете“. След това Лоугън продължи: „Да, това казах. Той е моят по-малък брат“.

След това Джейк предположи, че биха могли да си отмъстят за загубите – Логан срещу Томи Фюри, а Джейк срещу KSI. „Могат да започнат да правят филм за отмъстителите“, обяви Джейк Пол.

В шоуто Джейк добави още извинения защо е загубил от Фюри. „Бях болен четири седмици от този деветседмичен лагер. Това, което ме дразни е, че няма нищо общо с Фюри."

Въпреки че беше победен от Фюри, Пол не беше толкова впечатлен от британската риалити звезда. Бившият актьор от Дисни добави: "Той изобщо не беше толкова велик. Мисля, че Андерсън Силва беше по-твърд от него“.