Световният шампион на WBA в лека категория Джервонта "Танка" Дейвис (30-0, 28 нокаута) от САЩ нокаутира в 8-ия рунд сънародника си Франк  Мартин (18-1, 12 нокаута), тази нощ в битката им в Лас Вегас, САЩ. Това е 28-ия нокаут за Танка от 30 мача в кариерата, като той остава без нито една загуба.

Началото на двубоя бе добро от страна на претендента. Изглеждаше, че Мартин контролира дистанцията и превъзхожда шампиона. Дейвис започна да атакува веднага, като се крие зад висок гард. Опитваше се да привлече противника към себе си. Имаше грешка от страна на Мартин във втория рунд. Той прекалено много се вложи в ударите си – падна на пода, след като пропусна удар и изгуби инициативата.

Двамата си размениха успешни епизоди в 3-ия рунд. Имаше много силен натиск от страна на Дейвис. Но Мартин се справяше добре - превъзхождаше шампиона, търсеше кличн, ако се налагаше. Възможно е той да е взел началните рундове на съдийските карти.

Добри епизоди от Дейвис в 5-ия рунд. Настигна бягащия Мартин с дясно кроше. Танка преследваше противника си със свалени ръце. Той все по-успешно пренасяше боя на земята. Претендентът загуби инициативата и е стана пасивен. Той продължаваше да се опира на въжетата. В 7-ия рунд Мартин понасе много удари. Той се чувстваше много некомфортно под силен натиск.

И нокаута дойде в осми рунд! Мартин се задържа в ъгъла на ринга, пропусна ляв ъперкът и ляво кроше и се озова проснат на платното. Очаквано, той не можа да се изправи и да продължи боя.