Потенциалната битка между Конър Бен и Джервонта Дейвис явно няма да се случи. Това обяви промоутъра Еди Хърн. По-рано този месец, че шефът на Matchroom Boxing е изпратил оферта до американската суперзвезда Джервонта Дейвис за потенциален сблъсък с Конър Бен, след като двамата мъже имаха пререкания в социалните медии.

След като се говори, че двубоят изглежда тлее, Хърн беше попитан от феновете на професионалния бокс дали е получил отговор от Дейвис.

„Джервонта Дейвис отказа подобен бой“, обяви Хърн. Нещо, което вбеси Конър Бен, който веднага реагира със съобщение към Танка: „Повече не ми пиши никога“.

„Конър Бен има много движение. Вероятно има пет битки за Конър Бен, които наближават договорната фаза. Имахме изслушване миналата седмица, след няколко седмици всичко ще бъде решено, тогава ще видим къде ще се бием следващия път, искам да го видя да се бие в Обединеното кралство следващия път и това ще бъде сериозен бой.”

Едно име, което Хърн разкри, беше Дани Гарсия и той каза, че би се радвал потенциално да проведе тази битка от двете страни на Атлантика.

„Не са големи разговори, но Дани Гарсия се свърза с нашия екип, за да говори директно с мен и аз ще говоря с него тази седмица. Харесвам битката с Дани Гарсия, САЩ или Обединеното кралство, има четири или пет имена и той определено е в микса.”