Крис Юбанк Младши шокира феновете на бокса, като посочи следващия си съперник. И той не е Конър Бен, а нов мач с Лиъм Смит. 33-годишният боксьор беше нокаутиран за първи път в кариерата си от Смит през януари и сега изглежда готов да търси реванш. Юбанк Младши първоначално трябваше да се бие с Конър Бен в „Битката на синовете“ през октомври миналата година.

Но съперника му Бен два пъти даде положителен резултат за забраненото вещество кломифен при два теста за наркотици на VADA и така двубоят беше забранен. Това накара Юбанк Младши да се изправи срещу Смит и драматично загуби с нокаут в четвърти рунд.

След това победеният активира клаузата си за реванш, за да предизвика втора битка, но също така отново влезе в преговори, за да се изправи срещу Бен. Известно е, че промоутърът на Юбанк Кале Зауерланд е обсъждал и двата варианта.

Битката със Смит е обявена за 2 септември, докато целева дата 23 септември е определена за Юбанк Младши срещу Бен.

Въпреки това, ситуацията с тестовете за забранени вещества на Бен остава неразрешена, тъй като неговият случай продължава и, освен ако не бъде освободен незабавно, той няма да може да се изправи срещу Юбанк Младши в Обединеното кралство на 23 септември. Това явно улесни решението.

Юбанк Младши написа в Туитър в петък: „Юбанк срещу Смит 2 в O2 на 2 септември – @LiamBeefySmith #LetsDoThis #NoMoreExcuses #Revenge.“