След седмица война на думи, Лиъм Смит пренесе заканите си на ринга и нокаутира Крис Юбанк Младши още в четвърти рунд на боя им снощи в АО Арина в Манчестър в един от най-бруталните мачове в британската история напоследък. Срещата в средна категория нанесе огромни поражения не само на тялото на Юбанк, но и на кариерата му.

Юбанк младши бе фаворит в мача след като срещата му с Конър Бен се провали заради допинг тест. Той обаче два пъти се озоваваше на пода и накрая неизбежното се случи – нокаут 1 минута и 9 секунди в четвърти рунд. Юбанк завърши мача с огромен хематом под дясното око, заради което се пошегува после, че прилича на Попай.

И двамата започнаха мача силно, но макар Юбанк да демонстрира повече разнообразие, ударите на Смит бяха по-точни и силни. В четвъртия рунд Смит свали съперника на земята с дясно кроше. Юбанк се изправи, но може би не бе разумно от съдията да го остави да продължи, защото след нова серия удари, той отново се озова на земята. Тогава вече рефера Лъфлин се намеси и прекрати боя.